Liverpool FC Mastercard

Liverpool FC er den andre mest populære fotballklubben i England for oss nordmenn, når man måler antall medlemmer i de norske supporterklubbene. Klubben har faktisk flere supportere enn mange av de norske tippeligalagene, så at det er mye interesse rundt Liverpool er det ingen tvil om. Er du en av disse personene vi snakker om, så vil kredittkortet Liverpool FC Mastercard være det optimale valget for deg. Ikke nok med at du får den relativt vakre logoen på kredittkortet ditt, men du får også fordeler og rabatter dersom du planlegger et besøk til byens storstue – Anfield Stadium.

Betingelser og kostnader

Selv om kredittkortet er optimalt for Liverpool-fans, så er det ikke like optimalt når det kommer til betingelsene. Blant annet så er rentenivået skyhøyt, med en effektiv rente på 31,33% i følge kredittkortinfo.no. Derfor bør man ikke betale Liverpool-turen med kredittkortet og utsette betalingen over flere måneder, ettersom rentene vil koste deg ganske mye penger. Uansett så kan du betale alt du har brukt tilbake innen 45 dager, og da vil ikke kortbruken koste deg noe som helst. Det er heller ingen gebyrer ved bruk av kortet, med mindre man gjør uttak av kontanter.

Du kan med Liverpoool FC Mastercard få en kredittgrense på opp mot 75 000 kroner. Det er DNB som tilbyr kredittkortet.

Fordeler og bonuser

Er du ikke fan av Liverpool FC, så vil ikke dette Mastercard-et være riktig valg for deg. Fordi bonusene dreier seg i stor grad om fotballklubben, med 20% rabatt på opplevelser og turer på Liverpools hjemmebane. Reiser du til Anfield for å se kamp, så gjelder det å vise kredittkortet ditt til de ansatte der så ofte som mulig. I tillegg sendes det ofte ut spesialtilbud til kredittkortets eiere om ulike turer og reiser til England og Liverpool. Kredittkortet har for øvrig reiseforsikring inkludert, noe som kan være gunstig dersom man skal reise over til balløya – eller til et hvilket som helst annet sted i verden for den saks skyld.

Søke om kredittkortet

Det er ingen formelle krav om at du må være medlem av Liverpools supporterklubb eller ha klubbens emblem tatovert på brystkassa for å søke om kredittkortet, men vi antar at det er kun Liverpool FC-fans som skaffer seg dette kortet. I så fall må du være minst 20 år gammel for å søke, ettersom dette er det eneste «formelle kravet» som DNB stiller til sine søkere. Habil inntekt og ryddig økonomi (les: ingen betalingsanmerkninger eller inkasso) vil uansett gi deg bedre odds for innvilgelse av søknaden.